Skip til hoved indholdet

Vi opfordrer til at du fortrinsvis kontakter os på telefon eller mail ved henvendelser til både administrationen på Nygårdsvej 37 og samtlige driftscentre.

I Boligforeingen Ungdomsbo følger vi Sundhedsstyrelsens anbefalinger for at forebygge og begrænse smitte med coronavirus. Vi forsøger at begrænse personlig kontakt og beskytte vores beboere og medarbejdere.

Opdateret pr. 29. april 2021:

 

Kontoret Nygårdsvej 37 åbner for ekspeditioner igen pr. 03.05.2021.

Vi glæder os til at se dig :-)

Opdateret pr. 18-03-2021: Esbjerg kommune informerer

Sammen mod corona - Vær med til at bremse smitten

 

Kære beboere
Vi har en høj smitte med corona i Esbjerg og særligt i områder, hvor mange bor tæt. Derfor er det vigtigt, at vi alle gør, hvad vi kan for at passe på os selv og hinanden. Din indsats kan gøre en forskel.

 

Sådan kan du og din familie være med til at bremse smitten:

 

Bliv testet for coronavirus

Du kan nemt få taget en test, hvis du ikke har symptomer på corona, og du ikke er nær kontakt til en person med smitte. Du finder teststeder mange steder i kommunen, hvor du kan komme uden at bestille tid, der er også et teststed nær dig. Se alle teststeder på: www.esbjerg.dk/om-kommunen/corona/teststeder

Hvis du oplever symptomer på corona, eller du er nær kontakt til en smittet, så skal du i stedet booke tid til en pcr-test på www.coronaprover.dk

 

Gå i isolation, hvis du er smittet

Er du eller et medlem af din familie smittet med corona, er det vigtigt, at I bliver hjemme og holder afstand, så I ikke smitter andre.

  • Hav ikke gæster
  • Gå ikke i kælderen og vaske tøj
  • Gå ikke ud på indkøb eller andre ærinder

Måske kan du få en nabo eller andre til at købe ind for dig og stille varerne uden for din dør. Har du ikke nogen, som kan købe ind til dig, kan du få hjælp til det fra kommunen.

Mangler I plads i jeres bolig til, at I kan holde afstand, hvis en person er smittet, så kan kommunen hjælpe med en plads i en midlertidig isolationsbolig et andet sted.

 

Spørgsmål? - Ring til os

Hvis du har spørgsmål for eksempel om smitte, isolation eller test, så ring endelig til os på tlf. 24 67 61 88. Telefonen er åben alle ugens syv dage kl. 8-21 til og med den 30. marts 2021.

Du kan også læse mere på vores hjemmeside www.esbjerg.dk/om-kommunen/corona

 

Tak, fordi du er med til at bremse smitten.

Venlig hilsen
Esbjerg Kommune

Opdateret pr. 04-03-2021:

Gradvis genåbning af Danmark pr. 1. marts 2021 – forsamlingsforbud og midlertidige regler på boligområdet

Regeringen har meldt ud, at der pr. 1. marts 2021 vil ske en gradvis genåbning af Danmark. Genåbningen drejer sig om detailhandlen, udendørs fritids-, forenings- og kulturaktiviteter og uddannelsesområdet. Forsamlingsforbuddet ændres på Bornholm og for visse aktiviteter.
Den umiddelbare udmelding om genåbningen får ikke den store betydning for de almene boligorganisationer, men giver anledning til følgende orientering:

 

Forsamlingsforbud
Det lille forsamlingsforbud vil fortsat være 5 personer frem til og med den 5. april 2021.

I forhold til de almene boligorganisationer betyder det, at det fortsat ikke er muligt af afholde afdelingsmøder, repræsentantskabsmøder og generalforsamlinger samt andre møder i beboerdemokratiet med mere end 5 personer.

 

Midlertidige regler på boligområdet
De midlertidige regler på boligområdet udløber den 28. februar 2021. De vil dog blive forlænget, men dette afventer pt. stadfæstelsen af den nye epidemilov. Indenrigs- og Boligministeriet har meddelt BL, at forlængelsen af reglerne formentlig først vil blive offentliggjort lige op til udløbsdatoen og gælde foreløbigt til og med den 21. marts 2021.

 

 

Udviklingen med Covid-19 har desværre gjort, at vi har været nødsaget til på ubestemt tid at udsætte repræsentantskabsmødet, der var planlagt afholdt den 25. februar 2021, samt afdelingsmøderne som var planlagt afholdt i marts og april.

Når Covid-19 samt forbuddet mod større forsamlinger ikke længere forhindrer afholdelse af møder, tager vi kontakt til de enkelte afdelingsbestyrelser med henblik på planlægning af mødeaktiviteter i beboerdemokratiet igen.

Pas godt på hinanden.

 

Praktiske oplysninger:

Der er frem til 6. april 2021 lukket for personligt fremmøde til administrationen på Nygårdsvej 37.

Vi sidder klar til at besvare dit opkald på tlf. 76135050 og mail post@ungdomsbo.dk.

Har du behov for at få udført serviceopgaver i din bolig skal du kontakte dit driftscenter på telefon eller mail, der vurderer omfanget af din henvendelse. 

Serviceopgaver vurderes på følgende måde:

  • Akutte og nødvendige serviceopgaver udføres. Ved beboerservicering i lejemål skal beboer forlade lejemålet eller befinde sig i andet rum.
  • Ikke akutte serviceopgaver i boligen udsættes og modtages ikke i perioden. Beboere henvises i stedet til at henvende sig til driftscenteret igen, når situationen har normaliseret sig.
  • Bemærk: Hvis beboer ønsker at få leveret materiale til "egen montage" kan Driftscenter og beboer indbyrdes aftale dette.

 


Vi opfordrer til, at du holder dig opdateret på hjemmesiden: www.ungdomsbo.dk.

Kontaktinformation

Informationer fra Sundhedsstyrelsen

Mulighed for information på flere sprog om Covid19, forebyg smitte, vaccination, symptomer m.m.

HOTLINE - choose your language

Information from Danish authorities on the Corona virus/Covid-19 situation in Denmark

Information til medlemmer om coronavirus fra BL

I almene boliger er der jævnligt mange mennesker samlet på lidt plads. Det kan øge risikoen for smitte af sygdomme.