Skip til hoved indholdet

Den 11. maj 2021 går vi i luften med det nye "MinSide", som har fået et visuelt løft og langt flere informationer målrettet vores lejere.

Idag, tirsdag d. 11. maj, går vi i luften med den nye udgave af ”MinSide”. Vi forventer fuld implementering af det nye MinSide efter kl. 14.00.

MinSide har fået et design- og informationsløft, som giver dig flere muligheder online end tidligere.

I forbindelse med lanceringen, vil vi gerne gøre opmærksom på, at du som bruger, kan opleve at du om formiddagen havde det gamle design og om eftermiddagen det nye.

Vi håber, du vil tage godt imod det nye ”MinSide”, logge ind og være nysgerrig på dine nye muligheder.

Den 16. december 2020 lancerede vi ny hjemmeside. Ud over at vi har givet hjemmesiden et visuelt løft, har vi foretaget en række ændringer, der sikrer en bedre brugeroplevelse. Vær opmærksom på at siden er under opbygning, og der kan være flere funktioner der ikke er tilgængelige i øjeblikket. Mangler du en bestemt information, er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi gerne.

Vær opmærksom på at hjemmesiden udelukkende understøttes af følgende webbrowsere:

  • Google Chrome
  • Edge

 

Benytter du eksempelvis Safari, Firefox, ældre versioner af internet explorer og lign. vil der være funktioner, du ikke kan benytte. Derudover vil der være visuelle forskelle. For at få fuldt udbytte af hjemmesiden opfordrer vi dig derfor til at benytte google chrome eller edge.