Skip til hoved indholdet

Herunder kan du se alle Ungdomsbos nyheder. Du kan se den enkelte nyhed ved at klikke på den i nedenstående oversigt.

Kystvænget

Gå tilbage

Fredag d. 19. august tog vi første spadestik til 32 nye spændende boliger, som vi opfører på Kystvænget i Sædding – et skønt sted, ikke mindst fordi det er tæt på strand og natur. Vi er sikre på, at det bliver et attraktivt sted at bo, ligesom vores øvrige afdelinger i Fyrparken allerede er det.

I løbet af september måned sender vi mail til alle ansøgere, der står aktiv boligsøgende og i bero, at en ny afdeling er på vej.

Af skrivelsen vil det fremgå, hvad vi forventer huslejen ligger på, rumstørrelser og kvadratmeterfordeling samt en plantegning. Afslutningsvis vil får du en vejledning i, hvordan du nemt selv tilføjer den nye afdeling på din boligsøgning via www.ungdomsbo.dk/minside. Og ellers er du jo altid velkommen til at kontakte Kundeservice via post@ungdomsbo.dk eller tlf. 7613 5050.

Vi glæder os virkelig meget til byggeprojektet, men endnu mere til at kunne byde de første beboere velkommen først i 2024.

Hvis du gerne vil følge med i byggeprocessen, vil vi løbende ligge tilgængeligt information på www.ungdomsbo.dk/nybyggeri 

 

 

 

 

 

 

Ultimo januar 2024 forventes grunden at være tilbygget med 32 spritnye rækkehus og udlejet til forventningsfulde nye lejere. 

Indtil da kan du se filmen til venstre, hvor dronefører Claus Brinch-Danielsen har fløjet over området.