Skip til hoved indholdet

Boligforeningen tilbyder dig som beboer mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter til fordelagtig pris. Aktiviteterne er alt fra udflugter, køb af billetter til Svømmestadion Danmark, foredrag og m.m.

Køb svømmebilletter til Svømmestadion Danmark

 

Fritidsudvalget har købt billetter til badeglade børn og voksne.
Billetterne sælges løbende i åbningstiden fra kontoret Nygårdsvej 37.

Billetpris:

Voksne: 60 kr.

Børn / Pensionister: 40 kr. (børns aldersgruppe: 3-15 år)

 

Du kan maksimalt købes 5 billetter pr. dag enten 5 stk. voksne og/eller 5 stk. børn.

52 billetter til Djurs Sommerland den 3. september 2022

 

Vil du være med til at være en af de første (næsten;-)), der prøver de nye forlystelser i Djurs Sommerland? Djurs Sommerland har i 2022 åbnet 3 nye forlystelser med 25 vilde dinosaurer – bl.a. en hæsblæsende rutsjebanetur blandt, de (næsten:-)) uddøde dinoer. Udover udvidelsen kan du stadig besøge piratland, westerland mm.

Der er selvfølgelig ingen købetvang, men vi gør opmærksom på at din deltagerpris er halv pris i forhold til, hvad indgangsbilletten koster.

Vi håber du og familien har lyst til at tage med. Vi sørger for entrebillet og bus t/r, så det eneste du behøver at tage med er mad, drikkevarer og godt humør til en legedag i Djurs Sommerland.

Bussen kører fra museumspladsen på dagen:

Afgang: kl. 8.30

Forventet hjemkomst: kl. ca. 19.30

Billetpris: 150 kr. pr. person (uanset alder)

Billetsalg: fra torsdag d. 11. – 18. august 2022

Turen aflyses hvis der ikke er tilmelding nok – min. 30 deltagere.
Fritidsudvalget har 52 billetter til turen, som sælges efter princippet først-til-mølle ved opringning på telefonnr. 76135092 – telefonen åbnes kl. 14.00. Du betaler for billetten enten via MobilePay eller får udgiften lagt oveni i din husleje. Billetterne afhentes i administrationen på Nygårdsvej 37.
Intet loft for hvor mange billetter en husstand må købe.

Pensionistudflugt d. 7. september 2022: Venø

 

Vi tager bussen til ø-tur til Venø, hvor vi mødes med en lokal guide, der fortæller om øen, indbyggere og naturen. Inden vi tager færgen retur til fastlandet får vi en 2 retters menu og nyder godt af de lokale råvarer. 

Deltagelse kræver, at den der køber billet står som hovedlejer på lejekontrakten og lejeren skal være over 65 år (din ledsager må gerne være under 65 år).

Bussen kører fra museumspladsen d. 7. september 2022:

Afgang: kl. 8.30

Forventet hjemkomst: kl. ca. 19.30

Billetpris: 250 kr. pr. person (inkl. bus, kaffe, rundstykke, færge, guide og 2-retters menu)

Billetsalg: fra torsdag d. 4. august - 11. august 2022

 

Fritidsudvalget har 52 billetter til turen, som sælges efter princippet først-til-mølle ved opringning på telefonnr. 76135092 – på salgsdagen åbnes telefonen kl. 14.00. Du betaler for billetten enten via MobilePay eller får udgiften lagt oveni i din husleje. Billetter afhentes i åbningstiden på kontoret Nygårdsvej 37 senest en uge efter billetkøbet. Intet loft for hvor mange billetter en husstand må købe.

Beboerhåndbogen - til dig der bor i en almen bolig

Beboerhåndbogen