Skip til hoved indholdet

Boligforeningen Ungdomsbos sommerhus på Fanø er opført i 2009 og er beliggende på Larses Toft 8 i Rindby på Fanø. Huset ligger 3 km fra færgen og ca. 2 km fra stranden. Det tager ca. et kvarter at gå til stranden ad stierne i terrænet.

Boligforeningen Ungdomsbos sommerhus på Fanø er opført i 2009 og er beliggende på Larses Toft 8 i Rindby på Fanø.

Huset ligger 3 km fra færgen og ca. 2 km fra stranden. Det tager ca. et kvarter at gå til stranden ad stierne i terrænet.

Huset indeholder opholds- og spisestue hvorfra der er udgang til terrasse. Fra stuen er der adgang til åbent køkken. Der er 3 soverum med i alt 6 sovepladser. Badeværelse med bruseniche. Der er opvaske- og vaskemaskine i huset.

Huset er el-opvarmet, men der forefindes også brændeovn. Endvidere er der et redskabsrum med havemøbler m.m. Sommerhuset er røgfrit, men der må gerne ryges på terrassen.

I Rindby er der rig mulighed for indkøb.

Fanøs natur er afvekslende med klitplantager, klitter og dejlig badestrand. Der er gode cykelstier øen rundt og den spændende skov-legeplads er bestemt et besøg værd for børnene.

Årets sommerhuslodtrækning er i fuld gang - husk at indsende dine ønsker til os for perioden fra uge 10, 2024 til uge 9, 2025 på post@ungdomsbo.dk

Kontakt os på mail post@ungdomsbo.dk - husk at informere os om den uge/de uger, du ønsker at reservere eller på telefon 7613 5050. Tilmelding er først bindende, når du modtager en bekræftelse fra os.

Afbestilles sommerhuset 1 måned eller mindre før ankomstdagen, betales fuld lejepris. Afbestilles sommerhuset 2 måneder før ankomstdagen betales halv lejepris, også selv om sommerhuset ikke tages i brug. Der kan være mulighed for refusion, hvis det lykkes boligforeningen at udleje sommerhuset til anden beboer.

Reservation

Vinter, forår, sommer eller efterår – sommerhuset kan lejes året rundt. Er der stadig ledige uger efter den årlige lodtrækning i februar måned, er du velkommen til at kontakte boligforeningen.

Pris for leje af sommerhuset

 

Nedenstående priser er gældende:

Uge 7: DKK 4.500 

Påskeugerne: DKK 4.500

Ugerne 26-32: DKK 4.500

Uge 42: DKK 4.500

Uge 52: DKK 4.500

Øvrige uger: DKK 3.500

 

Forbrugt el: Forbrugt el afregnes efter gældende regler, DKK 3,5 kr. pr. kW

En uge er regnet fra lørdag kl. 13.00 til følgende lørdag kl. 11.00. Huset skal rengøres inden afrejse.

Du bliver opkrævet et depositum på 500 kr. umiddelbart efter lodtrækningen. Depositum bliver ikke refunderet ved eventuel afmelding.

Den resterende leje og et brik-depositum på 400 kr. bliver opkrævet over huslejen i den måned, hvorpå opholdet foregår.

Efter opholdet afleverer du nøglebrikken, og du bliver afregnet for el over huslejen.

Beboerhåndbogen - til dig der bor i en almen bolig

Beboerhåndbogen