Skip til hoved indholdet

Er du ved at flytte ind eller ud? Har du spørgsmål omkring indretning af din bolig, betaling af din husleje eller vil du læse om de muligheder, der er ved at bo til leje? Find oplysningerne her.

Sommerhus på Fanø

Gå tilbage

Boligforeningen Ungdomsbos sommerhus på Fanø er opført i 2009 og er beliggende på Larses Toft 8 i Rindby på Fanø.

Huset ligger 3 km fra færgen og ca. 2 km fra stranden. Det tager ca. et kvarter at gå til stranden ad stierne i terrænet.

Huset indeholder opholds- og spisestue hvorfra der er udgang til terasse. Fra stuen er der adgang til åbent køkken. Der er 3 soverum med i alt 6 sovepladser. Badeværelse med bruseniche. Der er opvaske- og vaskemaskine i huset.
Huset er el-opvarmet, men der forefindes også brændeovn. Der er redskabsrum med havemøbler m.m.

Huset er el-opvarmet, men der forefindes også brændeovn. Endvidere er der et redskabsrum med havemøbler m.m. Sommerhuset er røgfrit, men der må gerne ryges på terrassen.

I Rindby er der rig mulighed for indkøb.

Fanøs natur er afvekslende med klitplantager, klitter og dejlig badestrand. Der er gode cykelstier øen rundt og den spændende skov-legeplads er bestemt et besøg værd for børnene.

Reservation

Hvis du ønsker at foretage en reservation på sommerhuset, kan sende en forespørgsel på mail, hvor du oplyser din(e) ønskede uge(r), navn, nuværende adresse samt telefonnummer.