Skip til hoved indholdet
 • Her på hjemmesiden under ”Søg bolig” får du et godt overblik over boligforeningens boliger. Her kan du finde de boliger, der lever op til de ønsker du har f.eks.:

  1. Geografisk placering
  2. Husleje
  3. Størrelse og antal rum
  4. Boligtypen: etageejendom, rækkehus, studiebolig, ældrebolig og seniorbolig

   

  Du kan skrive dig op til så mange boliger, som du vil – det koster det samme. Skriv dig dog kun op til de boliger, du tror, du gerne vil bo i. Når du begynder at få ledige boliger, kan du se, om nogle af dem ikke er interessante alligevel. Her kan du så fjerne disse typer boliger fra dine boligønsker, så du målretter din ansøgning.

 • I nogle afdelinger er det tilladt at holde enten hund (jf. ”Hundeloven”) eller kat. Under de enkelte afdelingsbeskrivelser kan du se, om det er tilladt at holde husdyr i en given afdeling. Det er forbudt at holde krybdyr i hele boligforeningen – bliver dette opdaget, medfører det en opsigelse.

  Ønsker du udelukkende at opskrive dig til områder, hvor du må holde husdyr, tilføjer du afdelingerne under dine ønsker. Kontakt boligforeningen, hvis du har behov for hjælp til det. Beboerne i afdelingerne bestemmer i fællesskab, om det skal være muligt at holde et eller flere husdyr. Hvis du gerne vil have det ændret, så er det et emne, som du kan tage op på et afdelingsmøde.

 • Den interne venteliste er for boligafdelingens lejere, som ønsker en anden lejlighed i samme boligforening eller afdeling, end hvor de bor. Den eksterne venteliste er for personer, der ikke bor i den boligforening, hvor de søger en lejlighed.

 • Hvis det er din tur på ventelisten, kan du modtage tilbud på en bolig allerede dagen efter, du har sat dig boligsøgende på ventelisten. Boligtilbud afhænger helt af, hvor mange opsigelser boligforeningen modtager.

 • Du skal altid svare ja eller nej, hvis du har fået et brev om en ledig bolig. Svarer du ikke, bliver du automatisk ”stillet i bero”, indtil du igen retter dig til boligsøgende. Dette kan du gøre, når du logger ind under "Min side".

 • Du kan sige nej tak alle de gange, du har lyst til.

 • Et indskud kan du søge lån til ved kommunen. Et depositum skal du selv betale.

 • Ja. Du er altid velkommen til at indhente flere informationer i åbningstiden.

 • Ja, det kan du. På den ledige bolig-oversigt under punktet: "Fremvisning" står der et telefonnummer, som du kan ringe til og aftale et tidspunkt for besigtigelse.

 • Boligforeningen kontakter dig dagen efter svarfristens udløb, hvis du har fået boligen. Boligforeningen sender ledige boliger ud til dem, der står øverst på ventelisten.

  Det præcise antal personer, der modtager et tilbud, afhænger af hvilken bolig der er ledig. Hvis en person, der står foran dig på ventelisten takker ja, er det ikke dig, der får boligen. Omvendt gælder det, at selvom du står som nummer 12, kan du godt ende med at få boligen, hvis de 11 andre, som står før dig, takker nej. Personer, der har modtaget et tilbud om en ledig bolig, men som ikke har fået boligen, vil forsat stå som ”aktiv” på ventelisten og modtage nye tilbud, når vi finder et match.

 • Du må bo i en almen bolig med din kæreste eller ægtefælle og jeres børn. I udgør én husstand.
  Du må gerne fremleje enkelte værelser i din bolig, men du må kun fremleje i alt halvdelen af boligen.
  Hvis du fremlejer et værelse, må der højst bo én person per beboelsesrum.

  Kontakt boligforeningen hvis du vil vide mere.

 • Du kan under de enkelte afdelingspræsentationer se, hvad vi forventer ventetiden er på en bolig i den pågældende afdeling. Vær venligst opmærksom på, at boligforeningen ikke kan udtale sig konkret om ventetiden, da det helt afhænger af, hvor mange opsigelser, boligforeningen modtager.

 • Du kan på hjemmesidens forside se, om boligforeningen har ledige boliger. Boligforeningen har ingen akut venteliste - du bør kontakte din kommune.

 • En almen bolig er for alle. Alle dem, der bor i samme afdeling, betaler for afdelingens udgifter over huslejen. Det er beboerne, der i fællesskab bestemmer, hvad der skal ske i afdelingen. Lovgivningen bestemmer, at ingen må tjene på almene boliger. Huslejen skal fastsættes således, at den dækker det, det koster at drive afdelingen.

 • Du kan få en vurdering af din ventelisteplacering ved at kontakte boligforeningen i åbningstiden.